Wat zijn E-Choppers en Fat-Bikes?

Zowel de E-Choppers als de Fat-Bikes zijn elektrische tweewielers. Zowel de E-Choppers als Fat-Bikes gaan 25 km/uur. Voor de E-Chopper heb je een geldig rijbewijs nodig. Voor de Fat-Bike is dit niet nodig.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een zenuwslopend spel waarin je samen moet werken met je TEAM om zodoende tot de oplossing te komen die jullie onschuld zal bewijzen.

Je zal onderweg diverse puzzels moeten oplossen, raadsels moeten ontcijferen en vragen moeten beantwoorden om dichter bij het verlossende antwoord te komen.

HOE ZIET DE BELEVENIS ERUIT?

We gaan natuurlijk niet teveel prijs geven maar je gaat je verplaatsen op een E-Chopper*. Deze E-Chopper zal je nodig hebben om tijdens je vlucht naar de verschillende aanknopingspunten voor jullie vrijheid te cruisen.

Stel je team goed samen. Je zal vragen moeten beantwoorden, puzzels moeten oplossen en opdrachten moeten uitvoeren.

(*) Voor de E-Chopper heb je een geldig rijbewijs nodig. Wanneer je geen rijbewijs hebt hebben we fatbikes beschikbaar. Geef tijdens de reservering aan dat er één of meerdere personen geen rijbewijs hebben.

Hoe kan ik een plek reserveren?

(1) Regel een groep vrienden

(2) Boek je plek bij één van de speellocaties

(3) You are in!!

Met hoeveel personen kan ik meedoen?

Je kan al vanaf 1 persoon meedoen.

 

Wat gebeurt er als ik zelf geen team kan samenstellen?

Geen nood, wanneer je zelf geen groep kan samenstellen zal je in een groep geplaatst worden met anderen die dat ook niet gelukt is. Zo kan jij / jullie toch genieten van de ervaring en ondertussen nieuwe mensen leren kennen.

 

Hoelaat begint het evenement en hoelang duurt het?

We hebben per speeldag 3 tijdblokken waaruit je kan kiezen:

  • Aanvang: 09:30 Start: 10:00 Einde: 12:00.

  • Aanvang: 12:30 Start: 13:00 Einde: 15:00.

  • Aanvang: 15:30 Start: 16:00 Einde: 18:00.

Het spel zelf zal 90 minuten duren. Na afloop zijn de eerste twee drankjes op onze kosten. Hiermee kan je op een ontspannen manier napraten en genieten van deze ervaring.

 

Waarom moet ik 30 minuten van tevoren aanwezig zijn?

In de 30 minuten voor de start leggen we in alle rust het spel uit en krijgen jullie uitleg over het gebruik van de E-Choppers en kan je een (proef)ritje maken. Tijdens het spel wil je namelijk geen tijd verliezen aan deze zaken dus kom op tijd!!!

 

Moet ik iets meenemen?

  • Rijbewijs

  • Een dosis enthousiasme

 

Is het mogelijk om na de reservering nog wijzigingen door te brengen?

Jazekers, zolang het evenement nog niet is volgeboekt zal het mogelijk zijn om wijzigingen door te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een deelnemer. Stuur een mailtje naar info @ badassevent.nl met daarin je vraag.

 

Door wie wordt dit evenement georganiseerd?

Dit evenement wordt georganiseerd door Badass Rentals E-Chopper verhuur.

 

Wat gebeurd er nadat de reservering bevestigd is?

Nadat de reservering bevestigd is ontvang je ongeveer een week voordat het evenement op jou gekozen speellocatie zal plaatsvinden een mail met alle informatie die je nodig bent. Verder kan je natuurlijk onze facebook pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws.

 

Help, mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

We hebben aan veel dingen al gedacht tijdens het maken van deze veelgestelde vragen pagina, maar het kan natuurlijk voorkomen dat jou vraag er niet bij staat. Stuur in dat geval een mailtje naar info @ badassevent.nl en dan wordt je vraag beantwoord.

spannende belevenis

Waar moet ik op de dag van het event rekening mee houden?

(1) 30 minuten voor de start aanwezig

(2) Kleed je op het weer

(3) Bedenk vooraf een leuke teamnaam

(4) Geniet van het evenement en de omgeving.

 

Hoelang duurt het evenement?

De Hunted game duurt 90 minuten. Hierna heb je tijd om na te genieten met een hapje en een drankje. De eerste 2 drankjes zijn voor onze rekening!